MIDWEKEN ZIJN AANTREKKELIJK GEPRIJSD !

Nu velen financieel wat minder ruim in hun jas zitten in deze economisch moeilijke tijd, is het interssant om te overwegen om in plaats van een weekend, een midweek of een paar dagen door de week te plannen. Bekijk welke data voor u schikken, en wij zullen de prijs voor u berekenen!

DE HERFST IS PRACHTIG IN DE VOERSTREEK

De Appelgaard is in deze periode gehuld in prachtige herfstkleuren van de nature.

Nadat de Appelgaard werd voorzien van een nieuwe laag verf, zijn we nu met het interieur aan de slag gegaan, en hebben we een en ander vernieuwd (gemoderniseerd).

Verder is er een prachtige poort geplaast naar de weg toe, zodat de kinderen veiliger kunnen spelen op de cour voor het huis.

De heggen en fruitbomen zijn weer gesnoeid, het ligt er allemaal weer prachtig bij.

 

De voerstreek is dé plek om lekker te wandelen, te fiesten, de locale specialiteiten te proeven, onze eigen wijnen te drinken (www.panery.com) en te genieten van elkaar. kortom zorgeloos to krust komen, en actief bezig zijn in de natuur.

 

De Appelgaard biedt na een stevige wandeling of fietstocht altijd een gezellig en knus onderkomen; lekker voor de grote open haard, samen koken en ondertussen genieten van het practhige uitzicht. De voormalige hotelkamers op de eerste verdieping bieden heerlijke privacy, iedereen heeft zijn eigen badkamer en bij aankomst zijn de bedden gedekt.

 

Voor meer informatie over de activiteiten en evenementen in de Voerstreek

www.devoerstreek.be

 

We hopen jullie snel te mogen ontvangen,

Met vriendelijke groet,

 

Frederick Thys

Sintmartensvoeren

f.thys@kaercher-center-thys

www.deappelgaard.be